Model electric

Plinta radianta electrica

THERMODULîn versiunea electrică este o soluţie care se aplică în toate cazurile în care, din cauza problemelor de spaţiu sau tehnice (de exemplu, imposibilitatea instalării unui generator termic) sau din cauza utilizării frecvente a proprietăţii (de ex. casă de vacanţă), nu este adecvată instalarea unui boiler.
Sistemul electric THERMODUL este simplu şi rapid de instalat. Necesită o mică investiţie iniţială în comparaţie cu sistemul tradiţional (nu sunt necesare boilerul, ţevile de distribuţie, colectoarele, …). Nu sunt necesare lucrări la nivelul peretelui.

culori

MODELUL CU DOUA FETE

Modelul de plintă radiantă electrică conține un panou exterior decorativ și un interior din aluminiu ce integrează o rezistentă electrică protejată. Sistemul vine echipat complet cu colțuri și capete.
Sunt 4 modele de elemente de incălzire, cu lungimi si lățimi diferite în funcție de putere, în funcție de necesarul de căldură și de lungimea pereților.
Elementele radiante trebuie conectate în paralel.

PERETI CURBATI

Arhitectul a inclus pereți curbați în design?
Nu vă faceți griji, putem îndoi panourile până la radiusul de minim 1 m.

PERETI CURBATI

Arhitectul a inclus pereți curbați în design?
Nu vă faceți griji, putem îndoi panourile până la radiusul de minim 1 m.

 

CAMUFLARE:

Cea mai mică proeminență a peretelui este inacceptabilă, sistemul poate fi inserat într-un spațiu de minim 2 cm fără a afecta performanța (pereți din zidărie, gips-carton sau pereți de birouri), astfel încât să fie camuflat.

CERTIFICARI

Randamentul termic al versiunii pe apă a fost stabilit de Departamentul Politehnic de Energie din Milano, în baza standardului EN 442.
Aceste modele se încadrează în directiva 89/106/EEC